Släpfordon

Med vår erfarenhet och dedikation till högkvalitativ service är vi stolta över att vara din destination för allt som rör service av ditt släpfordon.

Vi strävar alltid efter att balansera kostnadseffektivitet med hög kvalitet och hållbarhet, där vi prioriterar våra kunders bästa.

Med släpfordon servar vi alla sorters släp såsom hästvagn, båtkärra, biltransportkärra m.m.

Service & Reparation

Vi har anpassad utrustning för att utföra service och reparation av släpkärror. Vi har lift, rätt verktyg och rätt kompetens. Vid behov beställer vi in reservdelar för att säkerställa reparationen av er släpkärra. Med fördel att vara en egen verkstad som inte går under en koncern, har vi förmånen att få tag på vilken reservdel kunden vill. Vi jobbar nära med en av Sveriges snabbaste leverantörer vilket innebär att oftast samma dag eller dagen efter får vi beställning av reservdelarna.

Vi erbjuder även tre olika typer av service:
  • Basservice som är grundlig och ska göras varje år där det ingår byte av motorolja och oljefilter. Pris från 1 990 kronor.
  • Mellanservice där vi även byter motorolja, oljefilter, luftfilter och tändstift.
  • Storservice där vi förutom det som ingår i basservicen byter motorolja, oljefilter, luftfilter, tändstift, bränslefilter, kupéfilter, samt byte av bromsvätska och kylarvätska vid behov.