Lätt Lastbil

Med vår erfarenhet och dedikation till högkvalitativ service är vi stolta över att vara din destination för allt som rör service av din lastbil eller skåpbil.

Vi strävar alltid efter att balansera kostnadseffektivitet med hög kvalitet och hållbarhet, där vi prioriterar våra kunders bästa.

Service & Reparation

Vi har professionell, modern och avancerad utrustning för att utföra service och reparation av lastbilar och skåpbilar. Vi har lastbilslift, rätt verktyg och rätt kompetens. Vi har obegränsade valmöjligheter att tillhandahålla reservdelar av högsta kvalitet. Fördelen med vår självständiga verkstad som inte går under en koncern är att vi har förmånen att få tag på vilken reservdel kunden vill, allt ifrån originaldelar från märkesleverantören till högpresterande reservdelar som håller extraordinär kvalité. Vi anlitar en av Sveriges största leverantörer med en svårslagen leveranstid på vanligtvis 2-24 timmar. Vissa reservdelar kan ta längre tid att få hem men det är högst ovanligt hos oss. 

Vi kan lyfta tunga lastbilar upp till 6 ton och serva tyngre lastbilar som inte behöver hissas upp i våra stora lokaler.

Vi erbjuder tre olika typer av service:
  • Basservice som är grundlig och ska göras varje år där det ingår byte av motorolja och oljefilter. Pris: Från 1 990 kronor.
  • Mellanservice där vi utöver basservice byter ut det som behövs efter kundens önskemål och fordonets behov.
  • Storservice där vi utöver det som ingår i basservicen även byter luftfilter, kupéfilter, bränslefilter. Samt lämnar paketpris på tilläggs-byte av bromsvätska, glykol, tändstift, glödstift, vindrutetorkare, rengöring av partikelfilter och kontroll av dragkroksanordning med tillhörande elektronik. Här ingår även en inspektion av hela bilens underrede och smörjning av gångjärn och dörrstopp. Den här servicen rekommenderas innan en besiktning eller en resa där vi upptäcker enklare brister i förtid och förebygger större skador eller i värsta fall stopp längs vägen.